Sunday, October 21, 2007

Prospect de utilizare pentru Lurid


papusa cu cheita . cu cheita si cu un brat luuuung si moale cu care isi poate autointoarce micul resort scartaietor de sub omoplati. in loc de somn serveste bratul, papusile nu dorm. papusile sunt fin alcatuite din portelan,dar sunt abiotice. nu au viata proprie,ci sunt stampilate cu expresii faciale uimite si uimitoare spre a-i incanta pe cei ce le detin. nu cer nimic in schimb. sunt papusi. cu rochite dantelate si mulate. gura unei papusi este menita sa ramana impietrita si vopsita strident si dulce cu o nuanta ce salasluieste in spectru in apropierea carminului. un carmin zaharos.
nu trebuie sa emita substante lichide din dreptul locului unde ar salaslui glandele lacrimare,intrucat mecanismul nu este conceput astfel.vopselurile s’ar putea extinde,conducand la stricarea liniilor la care a lucrat asiduu papusarul. substantele lichide pot dealtfel dauna si sistemului mecanic din interiorul pieptului din portelan.rugina.in acest caz, spre a repara defectiunea,ar fi necesara spargerea zonei toracice ,ceea ce ar deteriora ireversibil forma de fapt a corpului jucariei.operatia pe care trebuie sa o suporte papusa cu cheita este de fapt mult prea putin inrudita cu vreo tendinta transcendentala. [a se imprima resortului minimum 2 rotatii. jucaria va legana capsorul mecanic si va emite note muzicale din “fur elise”] papusa poate efectua si de una singura operatia.a fost specificat mai sus,insa,desigur,acest model va fi mai costisitor decat restul,intrucat detine o atributie mai speciala.

raftul este plin cu modele. variatia este deviza batranului papusar ,ce in lunga sa meserie nu a fabricat niciodata doua papusi macar similare,ca sa nu mai mentionam notiunea aberanta de “model standard”. motivul este simplu,respectiv ca batranul sustine cum ca “atat timp cat copii sunt diferiti,fiecare dintre acestia merita propria jucarie,construita si modelata dupa gusturile,necesitatile,nazuintele,dorintele,mofturile,preferintele, inclinatiile micutului/micutei pt care va fi achizitionata papusa.” vestmantul filigranat al jucariei va fi in perfecta concordanta cu culorile preferate ale copilasului ce o va detine si pretui cu grija. la fel si culoarea irisului.

modelul “Lurid” este un companion de nadejde. indeplineste functii ce incanta majoritatea copiilor. dupa ce respectivul micut se afunda in somnul, de care are atata nevoie pentru reincarcarea cu energia consumata cu pofta a doua zi, papusa deschide ochii cu care “a adormit” o data cu el in prealabil. ochii emit caldura si unde vibratile,ce mangaie cu grija pielea ce imbraca grasut pometii,si de asemenea pleoapele cuminti ale copilului. toate acestea vor asigura un somn benefic celui mic si sunt menite inlaturarii impresiei de singuratate manifestata, in cazul prescolarilor, cu precadere in absenta luminii.
bratul cu care isi poate autointoarce cheita serveste de asemenea drept accesoriu util spre crearea iluziei de ocrotire permanenta pe durata somnului. “Lurid” va cuprinde micul ghemotoc cu ajutorul bratului cu pricina dispunand astfel de o gama variata de senzatii . bratul detine o functie,care,in cazul activarii acesteia cerceteaza pe o durata de 12 ore zonele corpului ce ar putea iesi de sub aria pe care trebuie sa o acopere patura,spre sporirea confortului si inlaturarea posibilitatii diversilor curenti ,ce s’ar putea forma in camera, de a lua contact cu cel mic.
“Lurid” abia asteapta!

1 comment:

asepticashtray.blogspot.com said...

http://www.yatzer.com/1443_goodbye_barbie